Zagrebački holding d.o.o.
Mapa weba Interno-prijava Kontakti
Javni prijevoz u Zagrebu
tramvajima, autobusima, uspinjačom i specijaliziranim vozilima
 
 

Besplatni kuponi za 2016. godinu

Besplatne pretplatne kupone za 2016. godinu, od 11. siječnja, mogu preuzeti korisnici koji ostvaruju pravo na besplatan prijevoz temeljem Odluke o socijalnoj skrbi Grada Zagreba.

Odnosi se to na umirovljenike čiji su ukupni prihodi jednaki ili manji od 3.200,00 kuna mjesečno, kao i na osobe starije od 65 godina, koje nisu korisnici mirovine i čiji su ukupni prihodi jednaki ili manji od 3.200,00 kuna mjesečno.Također, kupone mogu preuzeti i korisnici pomoći za uzdržavanje nesposobnima za rad i privređivanje,osobe koje imaju status roditelja njegovatelja, dobrovoljni darivatelji krvi te članovi obitelji smrtno stradalog, zatočenog ili nestalog hrvatskog branitelja iz Domovinskog rata.

Korisnici koji su prethodnih godina regulirali pravo na besplatan prijevoz u nadležnim Gradskim uredima, kupone mogu preuzeti samo s pretplatnom kartom i to na prodajnim mjestima ZET-a, ali i kioscima Tiska te iNovina.

Podsjećamo, sve do kraja siječnja, uslugom prijevoza mogu se koristiti osobe koje su pravo na besplatan prijevoz imale i u protekloj godini. S prvim danom veljače prestaje takva tolerancija i sve kategorije putnika trebaju imati valjanu kartu za 2016. godinu.