Zagrebački holding d.o.o.
Mapa weba Interno-prijava Kontakti
Javni prijevoz u Zagrebu
tramvajima, autobusima, uspinjačom i specijaliziranim vozilima
 
 

ZET-om u Noć muzeja!

Tradicionalna kulturno - turistička manifestacija Noć muzeja, u organizaciji Hrvatskog muzejskog društva, održat će se u petak, 29. siječnja. Posjetiteljima će vrata muzeja biti otvorena od 18 sati, do 1 sat poslije ponoći, a ulaz je besplatan.

ZET se, između ostalog, uključuje u manifestaciju i prijevozom posjetitelja izvanrednim linijama koje će u prometu biti od 18 sati.

Turistički tramvaj vozit će na muzejskoj liniji kružnom trasom Trg maršala Tita – Frankopanska – Trg bana Jelačića – Zrinjevac – Mihanovićeva – Vodnikova – Savska – Trg maršala Tita.

Mini autobusi vozit će od Muzeja Mimare na Gornji grad, trasom Frankopanska - Mesnička - Matoševa - Jezuitski trg - Opatička - Ilirski trg - Opatička - Markov trg - Mesnička - Frankopanska - Muzej Mimara. 

Autobus će voziti i na liniji od Trga Mažuranića do Muzeja suvremene umjetnosti, kao i do Zagrebačkog velesajma (paviljon 7) i natrag.

Uspinjača će voziti do 2 sata ujutro!

Prijevoz turističkim tramvajem, kao i na izvanrednim autobusnim linijama bit će besplatan, dok će se usluga naplaćivati na redovnim tramvajskim, autobusnim linijama i uspinjači!      
                                                                                                                                                                                   
U Noći muzeja, šetnja kroz povijest Zagrebačkog holdinga i razvoj komunalnih usluga metropole prikazuje se prigodnim postavom u paviljonima 7 i 7a Zagrebačkog velesajma.

Turistički tramvaj, izvanredne autobusne linije ili one redovne najbolji su izbor za putovanje i na ovogodišnju manifestaciju.

Veselimo se Vašem dolasku!
 
         
Na zavidnu prošlost i razvojni tijek javnog prijevoza podsjetit će i bogat postav ZET-a