Zagrebački holding d.o.o.
Mapa weba Interno-prijava Kontakti
Javni prijevoz u Zagrebu
tramvajima, autobusima, uspinjačom i specijaliziranim vozilima
 
 

Održan svečani koncert Puhačkog orkestra ZET-a

Puhački orkestar ZET-a održao je u nedjelju, 29. studenoga, svečani koncert u punoj dvorani Češkog narodnog doma u Šubićevoj ulici.
Ovaj prekrasan događaj organizirala je Udruga Puhački orkestar ZET-a u suradnji s  Udrugom Češka beseda.

Važno je istaknuti kako je to bio već 24. nastup ove godine, što mnogo govori o angažiranosti orkestra, ali upravo je ovaj koncert poseban jer je prvi puta organizator koncerta sama Udruga Puhački orkestar ZET-a.

Orkestar je izveo brojne poznate skladbe među kojima je bio i znatan broj čeških skladbi što je izazvalo oduševljenje u dijelu publike koju su činili pripadnici češke manjine.

Od osnutka davne 1927. godine, zahvaljujući napornom radu i odricanju njegovih vrijednih članova, orkestar je postao prepoznatljivi simbol Zagreba. Svojim glazbenim umijećem Puhački orkestar ZET-a ukrasio je brojna gradska događanja, a svojom virtuoznošću ganuo srca brojnih slušatelja.

Čestitamo svim članovim Puhačkog orkestra na prvom koncertu u vlastitoj organizaciji, nadamo se da je sa ovom svečanošću započeta jedna prekrasna tradicija i želimo im puno uspjeha u daljnjem radu.