Zagrebački holding d.o.o.
Mapa weba Interno-prijava Kontakti
Javni prijevoz u Zagrebu
tramvajima, autobusima, uspinjačom i specijaliziranim vozilima
 
 

Zagreb Auto Show

Zagreb Auto Show, pod visokim pokroviteljstvom predsjednice Republike Hrvatske Kolinde Grabar Kitarović, nakon 8 godina vraća se na Zagrebački velesajam, a danas u 18 sati svečano će ga otvoriti gradonačelnik Milan Bandić.

ZET će posjetitelje salona prevoziti izvanrednom autobusnom linijom, u srijedu, četvrtak i petak, odnosno 6., 7. i 8 travnja, od 9 do 19 sati. Početno stajalište bit će uspostavljeno kod  Arene Zagreb, a autobusi će voziti sve do zapadnog ulaza Zagrebačkog velesajma.


U dane vikenda, 9. i 10. travnja, ljubitelje automobilske industrije prevozit će turistički vlakić, također od 9 do 19 sati. Vlakić će kretati, odmah nakon popunjenja, sa zapadne strane Hipodroma i vozit će do zapadnog ulaza u Velesajam.

Kako bi se izbjegle veće prometne gužve na prilaznim cestama Zagrebačkom velesajmu, izvanredne linije ZET-a, kao i one redovne, najbolji su izbor za putovanje svih onih koji žele razgledati novitete iz svijeta automobila, motocikala, gospodarskih vozila i prateće industrije.

U pripremi i realizaciji projekta, tijekom kojega su reflektori svjetske auto-moto scene usmjereni na našu metropolu, sudjelovali su Grad Zagreb, Turistička zajednica Grada Zagreba i Zagrebački holding.

Projekt je to od iznimne važnosti i na nacionalnoj razini, a sve do nedjelje, 10. travnja  na 70000 m2 izložbenog prostora predstavit će se 440 izlagača iz 33 države.